Gruppestruktur

BORG Automotive er en af de største autovirksomheder i Danmark og blandt Europas største uafhængige refabrikeringsvirksomheder. Med næsten 40 års erfaring inden for refabrikering af autoreservedele, er BORG Automotive specialister inden for salg, produktion og distribution på auto eftermarkedet.

BORG Automotive består af tre salgs- og distributionsvirksomheder, der inkluderer Elstock A/S, DRI og Lucas, samt produktionsvirksomhedeen BORG Automotive, som har det overordnede ansvar for vores store portefølje af refabrikerede autoreservedele.

 

  

 

Essensen af refabrikeringsprocessen er at tilbagefører det defekte produkt til den samme standard som da det første gang blev produceret. Processen har en minimal indvirkning på miljøet og er samtidig en effektiv forlængelse af produktets levetid.

Refabrikeringsprodukterne lanceres gennem BORG Automotives tre salgsvirksomheder: Elstock, DRI og Lucas. Med deres lange veletablerede historie, er disse brands positioneret til at servicere hver deres markedssegment. Derudover kan vi tilbyde Private Label løsninger som er skræddersyet til virksomhedernes individuelle behov.

Læs mere om Elstock, Lucas og DRI her.

Karrieremuligheder

Hos BORG Automotive er vi altid på udkig efter dygtigste og skapeste medarbejdere. Syntes du at BORG Automotive lyder som den rigtige virksomhed for dig, kan du læse mere om vores kultur og se ledige stillinger her.